Wat doen we voor je?

Zoekmachine optimalisatie

Webmosfeer Internetbureau ontwikkelt haar producten met een doel voor ogen. Wij bedenken samen met jou een strategie om dat doel te bereiken.

Zoekmachine optimalisatie

Wij gaan kijken naar de zoekwoorden waar jij op gevonden wilt worden. Zijn dit wel de juiste? Wat zijn de zoekvolumes. Zijn deze zoekwoorden haalbaar of is er veel concurrentie? Zijn er alternatieven? Wij kijken ook naar jouw concurrenten. De concurrenten die jij aandraagt, maar ook de concurrenten die wij vinden. Hoe doen zij het? Hoe doen zij het tov de woorden waarop jij gevonden wilt worden? Deze bevindingen verwerken wij tot een advies wat jij kan doen, of laten doen, om beter gevonden te worden.
Een van onze projecten:

Hifi Center Video Webshop

Hifi Center Video Webshop
Voor Hifi Center Video in Wijchen hebben wij met Woocommerce een volledig nieuwe webshop gebouwd.
Beoordeling: *****
Jeroen, enorm bedankt voor het leveren van een fantastische website, je kennis en adviezen! Je begeleiding in het gehele proces was top en het resultaat is er dan ook naar

Zoekmachine optimalisatie kost tijd

Dit is een investering voor de lange termijn. Wij blijven dan ook de zoekwoorden, de concurrenten en jouw positie in de gaten houden, zodat we kunnen blijven bijsturen om steeds hogerop te komen.

Wat levert het op?

Na verloop van tijd zul je gaan zien dat je meer bezoekers gaat krijgen, want op de gekozen zoekwoorden zul je hoger gaan ranken. We mikken daarbij op de top 10, de 1e pagina van Google, want daar maak je de meeste kans om bezoekers te trekken.
Enkele van onze klanten
Correct electronics
Auto Elektro Maas en Waal
Verkeersschool Boudewijn Boogaard
Verkeersschool Boudewijn Boogaard
Semrush

Geen ondoorzichtige verhalen

Veel marketingbureau’s sturen een moeilijk verhaal en dat ze je wel even bovenaan bij Google brengen. Zo werkt het jammer genoeg niet. Wij willen transparant zijn en leggen je uit wat we willen doen en waarom dat moet gebeuren.

Investering

Vanaf € 250,- meten wij alles wat er te meten valt. Aan de hand van deze rapportage kun je zelf aan de slag, maar wij kunnen dit ook voor jou doen. We bespreken graag jouw wensen nav de rapportage. De investering voor de uitvoering zal vooral afhangen van hoeveel pagina’s jij wilt optimaliseren en laten volgen.

Heb je interesse of wil je ons wat vragen?


Webmosfeer - Internetbureau
Professionele duurzame online services

Contact

Webmosfeer - Internetbureau
Kamperfoelieweg 110
1032 HS Amsterdam Nederland

+310652592276
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.