Wie zijn wij?

Wij zijn Webmosfeer Internetbureau

Webmosfeer Internetbureau is pionier op de online markt gevestigd in Amsterdam en Nijmegen. Wij werken samen met onze klant aan mooie, effectieve en bruikbare oplossingen.

Over ons

Agile Scrum
Webmosfeer Internetbureau is pionier op de online markt gevestigd in Amsterdam en Nijmegen. Webmosfeer werkt aan haar projecten vanuit een eigen kern, samen met de juiste externe specialisten. Ons internetbureau voert projecten niet zo maar uit. Wij werken samen met onze klant aan mooie, effectieve en bruikbare oplossingen.

Agile/Scrum project aanpak

Wij zijn fan van de Agile/Scrum ontwikkel methodiek en zullen proberen deze flexibel toe te passen binnen onze projecten. Wij willen dicht bij het vuur zitten om zo een optimaal resultaat te kunnen garanderen. Een schutting waar zaken overheen gegooid kunnen worden is ons onbekend. Jij kent de business het beste, wij het online landschap. Daar willen we zo goed mogelijk van profiteren.
Een van onze projecten:

Hifi Center Video Webshop

Hifi Center Video Webshop
Voor Hifi Center Video in Wijchen hebben wij met Woocommerce een volledig nieuwe webshop gebouwd.
Beoordeling: *****
Jeroen, enorm bedankt voor het leveren van een fantastische website, je kennis en adviezen! Je begeleiding in het gehele proces was top en het resultaat is er dan ook naar
open source software

Open source software

Wij houden van open source software en in het bijzonder van Joomla! en Wordpress. Voor veel uitdagingen bestaat al een oplossing, dus waarom duur maatwerk produceren als je gebruik kan maken van de ervaring en kennis uit een community. Wij waarderen techniek enorm, maar zetten het bovenal in om de gebruiker zo gebruiksvriendelijk mogelijk te bedienen.
Enkele van onze klanten
Correct electronics
Auto Elektro Maas en Waal
Verkeersschool Boudewijn Boogaard
Verkeersschool Boudewijn Boogaard
Jeroen Egbertzen

Zen Eleven

Webmosfeer eigenaar Jeroen Egbertzen is al sinds 2005 actief binnen het online domein onder de naam Zen Eleven en mag zich wel online specialist noemen. Home Automation Europe en Orangehill waren mooie bedrijven om te leren. Zelfstandig ondernemer sinds 2014 en ervaren met grote en klein projecten, overheid, non-profit en commerciƫle klanten. Open source software en maatwerk .NET en Java projecten, alsmede IOS en Android apps behoren tot zijn portfolio. Een online allrounder met zicht op alle facetten van een online project.

Heb je interesse of wil je ons wat vragen?


Webmosfeer - Internetbureau
Professionele duurzame online services

Contact

Webmosfeer - Internetbureau
Kamperfoelieweg 110
1032 HS Amsterdam Nederland

+310652592276
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.