Wat doen we voor je?

Online strategie

Webmosfeer Internetbureau ontwikkelt haar producten met een doel voor ogen. Wij bedenken samen met jou een strategie om dat doel te bereiken.

Online strategie

KPI
Met een online strategie definieren we waar we naartoe willen. Wat wil jouw organisatie? Wat willen jouw klanten? Hoe we dat gaan doen wordt uitgewerkt in het strategisch document en andere benodigde ontwerpen. Een online strategie is onmisbaar om een duidelijke richting en houvast te geven aan je online activiteiten en om resultaten meetbaar te maken.
Een van onze projecten:

Hifi Center Video Webshop

Hifi Center Video Webshop
Voor Hifi Center Video in Wijchen hebben wij met Woocommerce een volledig nieuwe webshop gebouwd.
Beoordeling: *****
Jeroen, enorm bedankt voor het leveren van een fantastische website, je kennis en adviezen! Je begeleiding in het gehele proces was top en het resultaat is er dan ook naar

Online doelen, doelstellingen en KPI’s

Wat willen we bereiken? Welke online doelen stellen we onszelf? Deze doelstellingen vertalen we graag naar KPI's (Kritieke prestatie-indicatoren) om zo te kunnen meten of we goed bezig zijn. Met onze dienst "inzicht en optimalisatie" monitoren we deze KPI's en optimaliseren ze waar nodig.

Online doelgroep

Voor wie maken we het online product eigenlijk? Zijn er meerdere doelgroepen? Als je dit goed in beeld hebt, is het veel makkelijker om keuzes te maken in een later stadium.

Conversie online

Alles zal gericht zijn op conversie. We begeleiden jouw klanten naar het product of dienst die jij aanbiedt. En belangrijker, we zorgen dat zij dit product of deze dienst ook afnemen.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

De zoekmachine optimalisatie (SEO) zal vanaf het begin prominente aandacht krijgen. Aan de hand van jouw keywords en een concurrentie analyse optimaliseren we jouw website voor zoekmachines.

Heb je interesse of wil je ons wat vragen?


Enkele van onze klanten
Correct electronics
Auto Elektro Maas en Waal
Verkeersschool Boudewijn Boogaard
Verkeersschool Boudewijn Boogaard
Webmosfeer - Internetbureau
Professionele duurzame online services

Contact

Webmosfeer - Internetbureau
Kamperfoelieweg 110
1032 HS Amsterdam Nederland

+310652592276
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.