Wat doen we voor je?

Onderhoud en beheer

Webmosfeer Internetbureau ontwikkelt haar producten met een duurzaam karakter. Veiligheid en continuiteit zijn van cruciaal belang.

Onderhoud en beheer

Een website maken en lanceren is één ding. Maar een website onderhouden en beheren is een ander specialisme! Software moet geupdate worden. Content moet worden bijgehouden. Wat heb je goed gedaan, wat kan er beter? Het begint eigenlijk pas echt na lancering. Wij helpen je met zowel de technische kan als de tactische kant van het onderhoud en beheer van jouw website.
Een van onze projecten:

Hifi Center Video Webshop

Hifi Center Video Webshop
Voor Hifi Center Video in Wijchen hebben wij met Woocommerce een volledig nieuwe webshop gebouwd.
Beoordeling: *****
Jeroen, enorm bedankt voor het leveren van een fantastische website, je kennis en adviezen! Je begeleiding in het gehele proces was top en het resultaat is er dan ook naar

Software onderhoud

Zowel Joomla als Wordpress hebben onderhoud nodig om te blijven draaien. Hackers liggen constant op de loer. Het is van belang dat jouw omgeving vlekkeloos blijft draaien. Heb jij ook een Joomla of Wordpress site en worstel je hiermee. Wij hebben de oplossing. Kijk snel bij Joomla of Wordpress onderhoud

Website beheer

Heb jij ook veel moeite om content te bedenken en te schrijven? Of is je bestaande content niet optimaal? Wij kunnen je helpen met het beheer van je website om te zorgen dat je goede content krijgt en daarme ook direct beter gevonden gaat worden door zoekmachines. Kijk hiervoor ook bij onze dienst zoekmachine optimalisatie. Afhankelijk van jouw uitdagingen, zoeken we een passende content strategie voor jouw omgeving.
Enkele van onze klanten
Correct electronics
Auto Elektro Maas en Waal
Verkeersschool Boudewijn Boogaard
Verkeersschool Boudewijn Boogaard

Heb je interesse of wil je ons wat vragen?


Webmosfeer - Internetbureau
Professionele duurzame online services

Contact

Webmosfeer - Internetbureau
Kamperfoelieweg 110
1032 HS Amsterdam Nederland

+310652592276
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.